Ajankohtaista

Kansainvälinen tiedonhankinta suomalaisten maitotilojen kehityksen tukena

- KV farmari- ja Maitotilojen Discussion Group –toimintaa yli rajojen –hankkeiden yhteinen loppuseminaari

Torstaina 4.5.2023 klo 9-15 

Tervetuloa kuulemaan kahden kehittämishankkeen toiminnasta ja tuloksista suomalaisen maidontuottajan kehityksen tueksi. Ytimessä on tiedonhankinta ja tiedonvaihto kansainvälisesti. Ohjelma päivittyy tänne kevään aikana.

Savonia-ammattikorkeakoulu, Haukisaarentie 2 Iisalmi. Myös etäosallistumismahdollisuus

Lisätiedot:                  Mika Repo (044-785 6022, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

KV-farmari –hankkeessa työstettiin julkaisu Automaattilypsytilojen laiduntamiseen liittyen. Lisäksi tehtiin blogikirjoitus huippuosaaja Tiina Karlströmin johdolla. Aineistot on vapaasti hyödynnettävissä

Hanke kokosi tietopaketin Suomen maataloudesta sekä 5 maitotilan esittelyn yhteystietoineen. Maitotilat ovat valmiina ottamaan vastaan esimerkiksi vierailijoita tai työharjoittelijoita. Tutustu aineistoon tästä linkistä ja ota yhteyttä!

Tietopaketti navetan syväkuivikeparsista

KV -farmari -hankkeen on tuottanut Navetan syväkuivikeparsiin liittyvän kattavan tietopaketin. Löydät sen tästä linkistä

Millainen työharjoittelu ulkomailla kiinnostaisi sinua? 

Hanke päättyy 30.6.2023, mutta vielä syyskauden 2022 on mahdollista ilmoittautua mukaan! Kartoitamme kansainväliseen työharjoitteluun liittyen yrittäjien tarpeita ja kiinnostuksen kohteita tästä linkistä löytyvän kyselyn avulla. Täyttämällä kyselyn ja antamalla yhteystiedot pääset hankkeen postituslistalle. Vielä tässä vaiheessa ei sitouduta varsinaisiin toimenpiteisiin.

Lisää artikkeleita...

  • 1
  • 2

Hankkeen toteuttajat

toteuttajat

Hankkeen rahoittajat ja sponsorit

rahoittajat